Guestbook

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
 

Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
25 entries.
Kim Bierman van Eijgen wrote on 30 September 2018 at 18:37:
Met mijn man een heerlijk ontspannen weekendje weg gehad in Bergen aan Zee. Super B&B met hele fijne bedden en mooie serene kamers. In de ochtend hoor je vogeltjes en de zee in de verte. Heerlijk ontbijt. Op loopafstand van strand, restaurants, wandel en fietsroutes. We hebben een prachtige wandeling gemaakt door duinen, bos en langs het strand. We komen graag nog een keer terug!
Diederik Hese wrote on 26 September 2018 at 08:42:
Wat een mooie B&B! Fantastische producten en materialen. Heerlijk rustig en geweldige bedden! Gastvrijheid en service is super! Kortom een heerlijk weekend in het mooie Bergen aan Zee. We komen graag terug en zullen de B&B ook zeker aanraden bij onze vrienden. Veel succes en liefs Diederik en Cleo
Ellen van hoof wrote on 9 September 2018 at 08:57:
Het was fantastisch om hier een weekend te zijn. Wat een geweldige locatie... Alles tot in de kleinste details verzorgd! En alles klopte! Wat een warm welkom! Je kan de goede smaak van de gastvrouw in alles terugvinden. Kortom; we hebben genoten en komen zeker terug. Groet Ellen, Els, Julie en Petra.
Tessa wrote on 3 September 2018 at 14:33:
Wat een heerlijk weekend hebben wij gehad. Wij hebben genoten! Wat een top gastvrouw:)) Wij komen graag nog eens terug.
Linda wrote on 31 August 2018 at 11:39:
What you see is what you get. Geweldige, ruime kamers met veel voorzieningen. De foto's geven de werkelijkheid weer. Heerlijk verblijf voor ons vriendinnenweekend. Bergen is een leuk dorp en ook prima plek om vanaf hier naar amsterdam of Alkmaar te gaan!